Colere

Film, zene, könyv meg ami jön/jött velem szembe.

Köszönet

Köszönet a bejegyzések javítgatásáért Juditnak!

Ezeket néztem, stb.

Egy kis zene

A little bit jazz:

Oxygene & others:

Tudnivalók

Creative Commons License

In memorian D.A.

Towel Day - Don't Panic

Ezek meg szintén az enyémek

Friss topikok

TV nézős (olimpia)

2008.08.05. 10:29 paulkemp

(Augusztus 4. - Augusztus 10.)

Annyi sikeres blogozó van, valaki magyarázza már el nekem az Index vagy a blog.hu főoldalára vezető utat. Na jó, mondjuk annyira nem fontos, őszintén a kutyát nem érdekli. Ha jobban belegondolok korábban alaposan sikerült beszólnom nekik, szóval ez van. Meg ha jobban belegondolok, s sokan látogatnák az oldalt, meg sok hozzászólást kapnék, akkor melózni kéne, meg válaszolgatni, meg mit tudom én, szóval inkább hagyjuk.

A másik meg, hogy feledékeny vagyok, és csak azért jön ma a tv műsor, meg egyébként is van épp elég dolgom két döglés között. Tudjátok, megkaptam a barátnőmtől a Mester és Margarita orosz feldolgozását, ami nem rövid, de annál inkább jobb. Szóval készüljetek, mert erről is jön majd hamarosan poszt, meg a Riget-ről (Lars von Trier). Az elveszett gyermekek városa meg tényleg nem sokára, ha valaki hiányolná.

De nézzük inkább a tv-t. Tegnap csak a Hemingway feldolgozásról maradtunk le, szóval semmi gond, mert azt már úgy is látta mindenki, igaz? Ha meg nem az se baj, mert a regényhez képest nulla. Szóval irány a köny- vesbolt, könyvtár és tessék elolvasni, mert nagyon remek.

Ma azt hiszem Filmmúzeumos fekete-fehér napot tartunk. Először 41-ból egy kis jazz, de erről már volt szó korábban. Aztán 52-ből franciahonból némi Tulipános Fanfan, azaz kosztümös kalandfilm (egyébként fiatalság- omban ez volt a gyengém). Estére meg valami 50-ből, magyar rendező, hollywood-i prod- ukció, valami krimi, a többi kitalálható.

Szerdára csak egy Bergman jut, az előbbiekben említett csatornán (hol máshol), de persze egy agyon vetített. Nem baj megnézzük, mert nem láttuk még eleget, vagy mégis?

Csütörtökön felkötöm a kutyám, vagy megnézem a Beszterce ostromát, mert úgy tűnik a tv süket. Na jó lesz valami Olimpia, de az senkit nem érdekel, mert úgy is csalnak, meg már nők is nézhetik.

Na megnyitó. Már előre elcsöppenek, Bush ott lesz, én nem, hát van igazság a földön. Egyébként meg takarodjanak a komcsik ki Tibetből. Free Tibet, Free Tibet, Free Tibet. Egyébként szunya és szerintem kiveszem a Halászkirály legendáját a kölcsönzőből, mert régen láttam, szóval ennyit a sportról, meg egyébként is, megy az NB1, szóval Duna tv.

Olimpia helyett melegek, vagy jazz. Mindkettő dokumentum, s egyik alatt sem adnak semmit Pekingből, pedig azt hittem a kínaiak nem alszanak, vagy nem is csak kínai sportolók vannak kint? Mindegy. A lényeg, hogy a magyar csapat Ki a legszexibb szavazásból kimaradt Görbicz, szóval nem érdekel.

Az olimpia elnyom mindent, pont mint az árújuk, no mindegy. Lesz azért V. Henrik Kenneth Branagh-val, meg valami dán dráma Max von Sydow-val, de semmi Bergman, szóval marad a sport, nem baj, csak az, hogy nem veszem komolyan ezt a posztot, pedig a potencia benne van. No mindegy, kellemes hetet mindenkinek.

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://colere.blog.hu/api/trackback/id/tr54601420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.05. 21:21:34

index főoldal? Nekem megvolt :D 1600 olvasó 3 óra alatt :D:D
Pedig nem szoptam le senkit. :D
Nem jó kikerülni amúgy, mert jönnek a trollok azonnal.
Amúgy meg:
promo.blog.hu

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.05. 21:28:04

jah, és ezt nem "sikeres blogozó"-ként írtam :D

VVega · https://debugme.eu/ 2008.08.06. 11:42:31

Nálam is hasonló számok voltak, amikor az X-Aktákal kiraktak eddig egyszer és utoljára. Ja és a troll szintén betámadott és persze én sem mondanám magam sikeres blogozónak :)))

Amúgy általában haver blogok, indexes blogok vagy bulvármocsok kerül a főoldalra. A blog.hu az más, oda könnybb kijutni és nagyobb a rotáció is. Úgy emlékszem, hogy már téged is láttalak ott ;)

Hogy ne legyek teljesen off-szerű: "...meg egyébként is, megy az NB1, szóval Duna tv"

Köszi, ezen majd behaltam a röhögéstől :D

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.07. 15:48:24

Tényleg, elindult az első osztályúnak nevezett nemzeti focibajnokság. Innen is üzenem debreceni barátaimnak: ALLÉ ALLÉ ALLÉ ALLÉ AALLÉ CSAK A KISPEST MINDÖRÖKKÉ GYERÜNK VÖRÖS FEKETÉK!!!

:D:D
Béke

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.08.07. 22:33:30

hát szépen játszott a fener szó se rólla:D
süti beállítások módosítása