Colere

Film, zene, könyv meg ami jön/jött velem szembe.

Köszönet

Köszönet a bejegyzések javítgatásáért Juditnak!

Ezeket néztem, stb.

Egy kis zene

A little bit jazz:

Oxygene & others:

Tudnivalók

Creative Commons License

In memorian D.A.

Towel Day - Don't Panic

Ezek meg szintén az enyémek

Friss topikok

TV nézős (ismét csak egyessével)

2008.07.27. 19:38 paulkemp

(Július 28. - Augusztus 3.)

Na csak véget ért a hosszúra nyújtott nyaralás. Lényeg, hogy voltam fesztiválozni, holnap meg majd a továbbiakban bővebben is szólok erről (ki nyerte a tour-t egyébként?). Ugye voltam a Tiszánál, meg másik fesztiválon, meg itt-ott amott, de visszatértem, s holnaptól újra gondozásba veszem a kis kertemet. Előre tekintve lehet számítani némi Űrodüsszeia-ra (a trilógia, illetve a Kubrick film), az Elveszett gyermekek városára, meg hasonlókra, de nem akarok minden poént lelőni.

No, de azért még nem vagyok teljesen magamnál, szóval ismét csak egy film per nap van terítéken, inkább megyek iszok sört vagy valami hasonlót. Szóval értitek, a nyár még az eszembe van (ja a sorozatok nem számítanak filmeknek, főleg, ha nem a tv-ben nézed őket).

Lássuk a hétfőt, ami ugye bűn (hétfőbűn?). Ingmar Ingriddel a Filmmúzeumon, ugye jól hangzik, s még nem is láttuk elégszer. Aki nem tudná, ez a sérült anya-lánya kapcsolatos.

Kedden valami magyar, egészen pontosan Pálfi első filmje a Hukkle. Nagyon jó, a késői idő pont ellenére kötelező, még ha láttad is.

Szerdán ne nézzetek tv-t nem lesz benne semmi.

Csütörtökön meg válaszút elé nézünk, mert két örök akció klasszikust adnak, s az ilyenek között nem tudok dönteni. Egyrészről ott van Van Damme és az embervadászat, másrészt meg John McClane nyomozó és hát ki tudna neki ellenállni. Én a videóra rögzítést javaslom és mindkettő megnézését, vagy egy kölcsönzőt, s az egyik előre hozatalát a szerdai üresjárat helyére.

Péntekre csak valami nagyon nemzetközi (török-olasz-spanyol) dolog jut nekünk, de nem bánom jöjjön aminek jönnie kell.

A szombat megint zűrös ugyanis a Bajusz és a Repülő tőrök klánja kis csúszással párhuzamosan megy a királyi egyesen és kettesen. Bár ez úgy látom ilyen európai kontra ázsiai dolog lehet.

Vasárnap pedig egy kis jutalom. Woody Allen - 1998 - Celebrity. Tényleg rengeteg sok ilyennel. De nem lövök le semmit nézzétek meg és igyatok sok-sok sört.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://colere.blog.hu/api/trackback/id/tr41588214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2008.08.02. 23:10:35

és nem utolsó sorban most volt az amerikai pite 4 :D
és egész tűrhető volt.
süti beállítások módosítása