Colere

Film, zene, könyv meg ami jön/jött velem szembe.

Köszönet

Köszönet a bejegyzések javítgatásáért Juditnak!

Ezeket néztem, stb.

Egy kis zene

A little bit jazz:

Oxygene & others:

Tudnivalók

Creative Commons License

In memorian D.A.

Towel Day - Don't Panic

Ezek meg szintén az enyémek

Friss topikok

Tv nézős (olimpia, sziget, faszom)

2008.08.11. 10:48 paulkemp

(Augusztus 11. - Augusztus 17.)

Egyfelől lehetne itten szólni az olimpiáról, hogy milyen szép volt a megnyitó, meg milyen ügyes a magyar különítmény, meg mennyire jó, hogy ilyen sokan vagyunk, meg ugye jobbak vagyunk az éremtáblán, mint a húzott szemű házigazdák (mármint az összesített mindenkorin). Másfelől néhány szót a ma induló Sziget is megérdemelne, mert ugye kicsi országunk legnagyobb, leghíresebb, legdrágább fesztiváljáról mindenki beszél, mint állat. Nos ezzel én természetesen máshogy vagyok, inkább hallgatok egy kis Jethro Tull-t, mert imádom a fuvola rockot, meg készülök a Sparba nagy bevásárlásra.

Más. Öt igenlő komment után közzé teszem a Kispál és a borz Csillag vagy fecske értelmezésemet Tolvaj vagy kecske címmel. Egyébként meg holnaptól tematikussá válik egy időre a blog, mivel először Charlie Kaufman alkotásait, majd Jim Jarmusch filmjeit fogom megvizsgálni közelebbről. De ez a bejegyzés természetesen nem erről szól, szóval lássuk mi lesz a tv-ben.

Mindennap olimpia, meg valahol Sziget összefoglaló. Azon kívül ma megint meg lehet nézni az Öldöklő angyalt, ha valaki még mindig nem látta volna, hangsúlyozom továbbra is, hogy a kedvenc filmemről van szó. Majdnem hasonló témában a Dunán Utazás egy szerzetessel. Azon kívül úgy lám semmi, ilyen ez a hétfő.

Macedón dokumentum az olimpia között az m1-en. PKD adaptáció a tv2. A kedvenc tolvajom az RTL klubbon. Meg valami ausztrál mozi a Dunán napközben. Én alszom, szexuális életet élek esetleg olvasok egy kicsit, meg egyébként is megvan az összes Blizzard játék, a többit meg kitaláljátok.

Lehet elmegyek sétálni szerdán és hallgatok egy kis Led Zeppelint, mondjuk a III-as albumot. Lehet veszek pár sört is, mert az olyan jól hangzik, de hogy tv-t nem nézek, az biztos.

Nagy bajban leszek én mondom, mert van egy újabb macedón alkotás, de most film, meg Dolph Lundgeren-nel a Retrogarda, és egy ilyen című filmet vétek lenne kihagyni. Még szerencse, hogy napközben ott az Algír és azt olyan régen láttam, hogy már-már bűnt követtem el.

Péntek indul a foci, várom a tippeket (csak a magyarokkal foglalkozunk, mert attól nagyobb lutri nincsen). Egyébként meg őszintén mondom semmi, semmi, semmi. Tessék elmenni valahová, tessék ismerkedni, alkoholt fogyasztani, dohányozni és hasonlók.

Hála a jó égnek, a hétvége hoz egy kis megváltást. Ott van ugye a Dick Tracy rögtön, ami jobban nem is sikerülhetett volna, s kit érdekel, hogy több százszor láttuk már. Meg ugye szombaton lesz még ez a balett film a kínaiaktól, ami azért nem biztos, hogy csúnya lesz.

Majd vasárnapra három cím: 1. Útkereső, 2. Terminál, 3. A tizedik napon. Esetleg néhányaknak még ott A szerelem színei, de azt nem javaslom. Na pá.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colere.blog.hu/api/trackback/id/tr40610413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása