Colere

Film, zene, könyv meg ami jön/jött velem szembe.

Köszönet

Köszönet a bejegyzések javítgatásáért Juditnak!

Ezeket néztem, stb.

Egy kis zene

A little bit jazz:

Oxygene & others:

Tudnivalók

Creative Commons License

In memorian D.A.

Towel Day - Don't Panic

Ezek meg szintén az enyémek

Friss topikok

TV nézős (feketén-fehéren)

2008.09.09. 17:51 paulkemp

(Szeptember 8. - Szeptember 14.)

Na minden napra jut legalább egy fekete-fehér mozi, de nem tudom, hogy miről szólnak és hogy hol meg mikor adják. Na jó persze ez így nem igaz, de fáradt vagyok és már réges-régen szemináriumi dolgozatot kéne írnom, na szóval címszavak.

Párizsban járva minden szerelmes szív megdobban, de az éppen összetörtek is új ritmusra kélnek, pedig milyen szép lenne inkább szívpörkölt az abszint helyett. De ez sajnos csak a szenteknél megoldható, mert nekik vagy négyben, vagy máglyán, vagy aranyba öntve kell végezniük. De semmi baj, hisz a fejeket akkor is felfelé dobva divatos viselni még ha mókátlan dolognak is hat a főnökünk szoknyában, vagy inkább rózsaszín kis naciban, hozzá illő táskával és mobiltelefonnal. Bár az ilyen döntő pillanatokban jobb ha inkább kussolunk, mert még is csak komoly dolgokról van szó. Melyek akár húsz óra alatt megváltoztathatják az életünket pozitív vagy negatív irányban. Viszon ami biztos, hogy egy sanghaji asszony mindig vár minket a végén, bár lehet, hogy ez csupán az orsós tésztával megy el (sok ketchup). Nos persze ha azaz ember akarsz lenni aki ott sem volt, akkor hajrá, csak kerüld a fodrászatokat, mert nagyon unalmasak tudnak lenni mindig ugyanazok az arcok.

Nos akkor a hétre ennyit, mert tényleg dolgom van, ha befejeztem majd még jelentkezem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colere.blog.hu/api/trackback/id/tr99655798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása