Colere

Film, zene, könyv meg ami jön/jött velem szembe.

Köszönet

Köszönet a bejegyzések javítgatásáért Juditnak!

Ezeket néztem, stb.

Egy kis zene

A little bit jazz:

Oxygene & others:

Tudnivalók

Creative Commons License

In memorian D.A.

Towel Day - Don't Panic

Ezek meg szintén az enyémek

Friss topikok

TV nézős (csak a hétvége)

2008.09.20. 11:08 paulkemp

Nos mivel az egyetemi elfoglaltság a tető fokára hág, ráadásul dolgozom, és még két egymást követő testnevelés órám is van, így inkább számítok a halottak, mint az élők sorai közzé. A mentegetőzés persze a hétközi forduló kihagyása miatt van, de hát kit érdekel, olyan szépen esik az eső inkább azt, mint tévét. Ha meg nem akkor még mindig ott a színes RTV, vagy mi a fene.

A hétvége viszont máshogy alakul. Sok jó film, kellemes pihenés. Némi finom étel és minden a helyén. No akkor ma rögtön ott lesz a Négy esküvő és egy temetés, mert ugye búsképű hős lovagunk mindig eléri, hogy a hölgyek jól szórakozzanak. Nyolctól Csocsó, mert azt még nem láttam. De kilenctől van még ilyen ördögi körös is, meg az esti kötelező Scorsese-vel a főszerepben.

Vasárnap a tegnapi felütés nyomvonalát követve ott az I. Q.-s szerelmes film. Aztán magyarul, fekete-fehérben egy kis bolondozás, s máris lovagolhatunk a Fakó lovas oldalán a vad nyugaton. De el ne felejtsük, hogy rögtön utána a Darwin-díj filmje, vagy esetleg újra japánból egy kis drámázás.

Nos ennyi, holnap jelentkezem rendes cikkel.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://colere.blog.hu/api/trackback/id/tr46672565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyuszisz 2008.09.22. 12:11:18

Hogy tetszett a Csocsó?
Én már régebben láttam, Kováts Adél (Lidike), amikor napszemüveget visel, egészen úgy néz ki, mint Bob Dylan. :)

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.09.22. 12:15:04

hát annyira nem estem hasra tőle, de olyan rettentően rossz sem volt (írni azt biztos nem fogok róla)
süti beállítások módosítása