Colere

Film, zene, könyv meg ami jön/jött velem szembe.

Köszönet

Köszönet a bejegyzések javítgatásáért Juditnak!

Ezeket néztem, stb.

Egy kis zene

A little bit jazz:

Oxygene & others:

Tudnivalók

Creative Commons License

In memorian D.A.

Towel Day - Don't Panic

Ezek meg szintén az enyémek

Friss topikok

TV nézős (születésnapomra)

2008.07.13. 19:18 paulkemp

(Július 14. - Július 21.)

Gyors leszek és szobatiszta, annyira nem érdekel ez most engemet. A lényeg, hogy betöltöm a 25. a héten, aztán meg pihi. Szóval a srácok meg a lányok kitettek magukért Spanyolban, szóval már várhatjuk az olimpiát, hátha még jobban összejönnek a dolgok, majd kiderül. A héten egyébként ne számítsatok túl sok minden jóra, mert nem lesz. Egy-két dolog akad, de nagyon karcsú, marad a kölcsönző, meg a mozi, merthogy utána legalább be lehet valahova ülni. Na jó nem szaporítom a szót, itt a heti adag:

A hétfő még jól is kezdődhet, hisz korán reggel valami doku da Vinci-ről (spanyol-olasz), hát lehet hogy még valami jó is kisül belőle. Aztán a műfaj marad, csak átmegyünk a francia csillagok alá, s megnézünk egy utolsó repülőutat, hátha ebből is kisül valami. Estére meg maradunk ahol vagyunk, csak a csillagok helyett egy színházba megyünk, valami Kék Papagáj hátha éppen jó darabot adnak, na majd kiderül.

Eddie Murphy-t nem kedvelik annyira az emberek, vagy lehet, hogy tévedek. Egy biztos: tőle azért nem egy színész futott nagyobbat, de a Axel Foley-ként nem bírok vele betelni. De előtte még a folyón valami fekete-fehér vígjáték két színészóriással. Meg persze valami 70-es évek beli sci-fi (alfa-holdbázis film) a múzeumon Martin Landau-val, de ez sajna pont ütközik a nyomozónkkal, csak nehogy valami 9 hónap múlva felvisítson.

Na csak betöltöttem a 25., legalábbis szerdán ezt már elmondhatom magamról, így nem fogom látni, sem a Hemingway-es dokut, sem egy másik sci-fi-t (a tegnapi más köntösben - azaz egy másik alfa-holdbázis film).

Csütörtök másnaposság, s ráadásul a Blues testvéreken kívül, csak valami ál-meleg komédia lesz a tv-ben. Vigyázat, az utóbbit a magyarság egy része elítéli.

Kezdjük megint egy doku-val, a téma Rommel tábornok, vagy mi. Aztán spanyol vígjáték, de minek, hisz én úgyis a Tisza parton fogom inni a nagyfröccsömet. Azért estére még egy kis magyar ska a pengetőben.

A szombat sem az igazi, vagy csak én vagyok nagyon figyelmetlen, de egy olimpiás előszélen és két vígjátékon (az egyik cseh, a másik meg nem) kívül semmi nézhető. Én ezért megyek is inkább vissza a partra, hátha van még egy kis szódájuk fölösbe.

Vasárnap egy kevés Johnny Depp-ből, meg Bilbó eljátssza a hasfelmetszőt, aztán megint irány a Távol-Kelet, de ez őszintén szólva sem tűnik olyan jónak. Szóval inkább az Őrültek háza, mert azt garantálhatom, főleg Bryan Adams-et meg egy másik Depp filmből némi muzsikát. Na jó mentem, mert már szomjas vagyok, kurva meleg van és ez nem tesz jót senkinek. Pápá.

Ja amíg el nem felejtem, tudjátok mi megy már több, mint egy hete?

Nem? Akkor ezt nézzétek:

 

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://colere.blog.hu/api/trackback/id/tr4566409

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ecommerce website builder 2017.10.05. 10:39:37

Totális csődben a francia állam - sorok között

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt 2008.07.14. 03:45:02

Az örök kérdés: vajon idén ki nyeri a Tour-t?

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.07.14. 09:49:50

Hát az Alpok megmutatják, hogy kik, a Pireneusok meg eldöntik, hogy ki.
süti beállítások módosítása